Startpagina

Wat is Paxton10?

Paxton10 is een ‘out-of-the-box’ toegangscontrole, videomanagement en gebouwbeheersysteem in één. Het Paxton10 ‘building intelligence’-systeem is voorzien van een zeer intuïtieve HTML 5 web-interface waardoor het systeem eenvoudig te bedienen is.


Door gebruik te maken van krachtige innovatieve technologieën biedt Paxton10 de mogelijkheid toekomstige functionaliteiten eenvoudig aan het systeem toe te voegen. Zo communiceren alle apparaten onderling over IPv6 of Bluetooth BLE.

Paxton10 is bedacht en ontworpen vanuit de gebruiker. Dat betekent dat we gebruiksvriendelijkheid, comfort en eenvoudig beheer zeer belangrijk vinden. Wij realiseren ons dat gebruikers niet zitten te wachten op complexiteit, maar juist waarde hechten aan eenvoud en gemak.

Lees meer over Paxton10 door Stefan van der Velden, Sales Director Benelux

Waarom kiezen voor Paxton10?

Beveiliging

Paxton10 is het eerste systeem dat ‘out-of-the-box’ toegangscontrole, videomanagement en gebouwbeheersysteem in één aanbiedt. Hierdoor is het mogelijk bestaande functionaliteiten van een gebouw, zoals een alarmsysteem, brandmeldinstallatie maar ook verlichting en luchtbehandeling te integreren met Paxton10.

Gemak

Zeer intuïtieve webbased gebruikersinterface met krachtige hardware en flexibele software, welke zorgen voor een eenvoudig beheer en waardoor het geschikt is voor ieder type gebouw en project.

Energiebesparend

Paxton10 heeft de mogelijkheid apparaten automatisch in en uit te schakelen. Hierdoor kunt u het energieverbruik van uw gebouw beter beheren, dit bespaart u tijd en geld.

Het Paxton10 systeem

Het Paxton10 'building intelligence'-systeem omvat aspecten zoals geïntegreerde toegangscontrole, videomanagement en heeft de mogelijkheid apparaten zoals verwarming en verlichting te sturen. Paxton10 is te koppelen met alarmsystemen en brandmeldinstallaties en identificeert gebruikers door middel van smart-apparaten waardoor Paxton10 een praktisch en kostenefficiënt systeem is, geschikt voor ieder type gebouw en project. Paxton10 maakt gebruik van krachtige innovatieve technologieën waardoor het mogelijk is toekomstige functionaliteiten eenvoudig aan het systeem toe te voegen.

Ontdek alle mogelijkheden van Paxton10

Wat vinden onze partners van Paxton10

Paxton10 is geheel Power over Ethernet en er hoeft geen programma geïnstalleerd te worden op een pc.

Wilko Foolen

Hoppenbrouwers Best

De opbouw van het system is erg gebruiks- en installatievriendelijk met veel mogelijkheden.

Niels Kuiper

RJ Safety & Security

Vlotte installatie en geheel Power over Ethernet.

Wauter Muys

Etac Gent