Training

Paxton10 is het eerste systeem dat ‘out-of-the-box’ toegangscontrole, videomanagement en gebouwautomatisering in één oplossing aanbiedt. Het Paxton10 ‘building intelligence’-systeem is voorzien van een zeer intuïtieve HTML 5 web-interface waardoor het systeem eenvoudig te bedienen is.

Als technisch installatiebedrijf kunt u Paxton10 partner worden door deel te nemen aan een technische hands-on training. Deze training omvat alles wat u moet weten om te beginnen met het installeren en programmeren van een Paxton10 systeem. Als monteur kunt u het beste de technische hands-on training volgen, tijdens de technische training krijgt u uitleg over de opbouw van het systeem en gaat u zelf aan de slag met de Paxton10 producten.

De Paxton10 commerciële introductie training omvat alles wat u moet weten om een Paxton10 building intelligence systeem te adviseren aan uw klanten. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u als adviseur het wellicht niet nodig vind om een technische hands-on training te volgen en juist daarom is er ook de Paxton10 commerciële introductie training. Maar ook als u eerst wilt kennismaken met de voordelen van een Paxton10 systeem is dit de juiste training voor u.

Let op! Als technisch installatiebedrijf kunt u alleen Paxton10 partner worden als uzelf of collega's die Paxton10 installeren ook een Paxton10 technische hands-on training hebben gevolgd.

Schrijf uzelf nu in voor een Paxton10 commerciële of technische hands-on training.

Onze gratis Paxton10 technische hands-on training is samengesteld om een Paxton10 systeem zonder enige moeite te installeren. De trainingen worden gehouden in kleine groepen zodat er meer dan genoeg tijd is om Paxton10 volledig te ontdekken en u de tijd heeft om al uw vragen te stellen. Wilt u meer leren over ons 'building intelligence'-systeem, neem dan contact op. Ik zie u graag terug op een van onze Paxton10 technische hands-on trainingen.

Jeroen van Loon, Service en Support Manager Benelux